E-Learning integratie

Je begint makkelijker met leren als je alles wat je nodig hebt op één plek kunt vinden. Zonder moeite.
Daarom integreert Springest Go ook verschillende vormen van online leren.

Zo kunnen al uw medewerkers via één portal direct van start.

Leren via één portal

Maak je gebruik van een e-learning-omgeving voor interne trainingen, of heb je een externe leverancier? Of heb je een ‘all-you-can-learn’ leverancier van online leermodules? We integreren het naadloos in uw eigen Springest Go.

w

Online coaches

Interne coaches of trainers krijgen hun eigen plek in het systeem. Jij bepaalt welke medewerkers toegang krijgen tot uw interne opleidingsinstituut of trainers-pagina’s. Zij kunnen vervolgens eenvoudig zelf trainingen toevoegen.

h

E-books

Er zijn meerdere wegen te bewandelen om iets te leren. Wij tonen graag elke weg. Daarom kan ook content, zoals e-books, worden toegevoegd aan het systeem. Andere content om van te leren? We integreren het voor u in het totale aanbod.

Learning Tools Interoperability

LTI is een standaard waardoor een account maken, of inloggen door de cursist, niet meer nodig is. Dankzij LTI en Single-Sign On (SSO), kan de cursist vanuit Springest Go automatisch doorgestuurd worden naar de e-learningomgeving van de opleider. De gebruiker kan daar meteen beginnen met de e-learning, zonder onnodige tussenstappen. Integratie betekent barrières verwijderen.

Zelf e-learning maken?

Als corporate academy wilt u ongetwijfeld ook zelf e-learning kunnen creëren en toegankelijk maken aan de gehele organisatie. Door ons partnership met aNewSpring (https://www.anewspring.nl/) maakt u de beste learning journeys en klikt de medewerker via Springest Go simpelweg door naar zijn persoonlijke leertraject.

Eén centraal leerplatform

Springest Go is gemaakt om al het leermateriaal van een organisatie op één plek te bieden.
Benieuwd naar de mogelijkheden?